Bir adım önde...
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
mehmetkesim
 
ANA SAYFA MAGAZİN SİNEMA MÜZİK MEDYA FOTO GALERİ VİDEO GALERİ TÜMÜ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    Doç. Dr. Yurdagül Atun Yazdı : ​Suçlu kim?  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim  
   
  Hakan Solaker   
​TİK TOK CAHİLLERİNE ÖNLEM ALINMALI...
12 Eylül 2021 Pazar


Sosyal medya gün geçmiyor ki başka başka platformlar ile by göstermesin. En son TİK TOK uygulaması dünyada en çok tutan dijital platform olarak dikkat çekiyor. Ama gel gelelim ki malesef hala sosyal medyayı büyük bir bölümden bahsediyorum kullanmayı bilmiyor bilmediği gibi de ısrarla doğrusunu yaspmayı da iyi örnekler olmasına rağmen öğrenmek için adım atmıyor.
Evet TİK TOK para kazandırma üzerine kurulan ve kazandıran bir dijital platform. Çok izleniyor. İçerikler 15 saniye de sınırlandırılmış. Tum kurgularınız bu 15 saniye üzerine yapılması gerekiyor. Dünyada akllı ve mantıklı milyonlarca videolara çekerek beğeniler toplayan ülkeler içinde saçmalayan, aptal aptal hiçbir amacı olmaya sözde komik, ağır küfür içerikl videoların büyük bölümü malesef Türkiye'de yayınlanıyor. Tabi ki aklı başıında videolar yapanlar da var haklarını yemeyelim ama oldukça azınlıkta. 
Birbirinden güzel kızlarımız belli ki işi gücü mesleği yok TİK TOK  videoları çekerek para kazanmanın yolunu bulmuşlar. Saçmalamak, aptal saptal videolar çekmek için her türlü soytarılığa soyunanlar tam bir yetenek cahilleri ayrıca. Bir o kadar da bu cahillerin peşinde giden abazalar, kendini yorum profesörü sananlar tabi ki herkese küfürler edenler var. Anlayacağınız seviye yerlerde sürünmeye devam ediyor. Devlert özellikle bu TİK TOK platformu nu yanlış kullananlar, toplumu aptalca yöneltmeye  çalışanları engellemek lazım. Özellişkle bu TİK TOK  platformuna düşüyor. 
Küfür içeriği olanlar, yaşlıları, çocukları kötü video içerikleriyle yayınlamayı engellemeli. Hatta ben daha çok yeni jenerasyonun bu ailelerin üç kuruş kazanalım mantığı ile ailelerini, çocuklarını çekinmeden küfür içerikli, kabadayı, kavgalı, argo konuşmalı daha bir çok olumsuz video içerikleri engellenmeli. Bunu ısrar i,le devam ettiren kullaıcılara engel konmalı ki mesleklerini,, eğitimlerini anne ve baba olmayı hatta dede, babaanne, anneanne olmayı hatırlamaları gerekiyor.
Yeni neslimizi olumlu içerikler çekerek motive etmeli hatta doğru içerikler ile örnek gösterilmelidir. Müzik yeneteği olabilir, spor, sanat, sağlık, kozmatik ve makyaj topluma önemli messajlar vermek adına güzel videolar çekerek hem alkış kazanırlar hemde istedikleri paraları. Öyle ünlülerin şarkılarının altında playbeck yapmak, aptal saptal danslar etmek, salak salak gülmeler, kitaplardan alıntılar yaparak çocuklara kendi şiirleri gibi okutup gülmeler bu çocukları kullanan kendini ebeveyn görenler oturup bir yorumlara baksınlar. 
Yüz yorum varsa sekseni kötü ve hakkaret içerikli yorumlar  geri kalan yorumlar zaten onlar ile aynı beyini taşıyanlar. TİK TOK böyle bir platformu kurarken dünyaya gelin salak salak, aptal saptal videolar çekin demiyor, böyle mesaj da vermiyor. Ama bir şeyi bok etmeyi bilen ülkelerin başında gelişyoruz malesef. herkes tiyatrocu yeteneğini keşfetti. Ünlü olmanın sosyal medyadan geçtiğini hatta para kazanmanın da ketirme yolunu keşfettiler. Tek sıkıntı ne içerik üretmeyi, ne de doğru dürüst videolarak çekmeyi öğrenemedik. Çeken küçük bir grup var onlarda beyninin tamamını zekice kullanıyorlar ve izleyicilerinden bol alkış ve güzel yorumlar alıyorlar. 
TİK TOK TA AYRICA geyler de oldukça fazla videolar çekerek yer alıyorlar. Ama malesef hiçbirinin doğru dürüst çektiği bir video yok. Hadi bir hayat eçmişiniz ve bu izin  tercihiniz sizin hayatınız kimenin diyeceği bir şey yok tabi ki ama çektiğiniz o eviyesiz videolar çok acil engellenmeli. isim isim sizleri vermeye kalkam bu köşem izi yazmaya yetmez. adece o hakaret ve küfür içerikli yorumlar szlerin çok mu hoşunuza gidiyor. Gidiyor ki arka arkaya çekmeye devam ediyorsunuz birbirinden iğrenç videolar çekmeye. Bu topluma zaten kötü bir örneksiniz daha da kötüleşmeye ve yeni gelen jenerasyonu zehirlemeye hakkınız yok. 
TİK TOK adı gibi hayatımıza öyle bir dokundu ki kız isterken meslek olarak yeni damat adaylarının büyük bir bölümü tik tok mezunuyum ve çok ünlüyüm iyi para kazanıyorum diyerek tarih yazacak.
Allah sonumuzu hayır etsin.


E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
 
 
Dilber Dansı Ya Olmasaydı, Hayatımız ne Olurdu ?
 
Hakan Solaker
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Magazin Ekibi diyor ki...
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Byturco
  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK'TA MAGAZİN EKİBİ
  TWITTER'DA MAGAZİN EKİBİ
  ANKET
     
 
Hande Yener mi? Demet Akalın mı?

Hande Yener
Demet Akalın

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Magazin
  •Sinema
  •Müzik
  •TV Dünyası
  •Moda
  •Medya Dünyası
  •Kültür&Sanat
  •Turizm
  •Yaşam
  •Teknoloji
 
 
  •deneme