Bir adım önde...
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
mehmetkesim
 
ANA SAYFA MAGAZİN SİNEMA MÜZİK MEDYA FOTO GALERİ VİDEO GALERİ TÜMÜ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    Doç. Dr. Yurdagül Atun Yazdı : ​Suçlu kim?  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim  
 
    Antalya'da Karadenizliler Gecesinde Resul Dindar coşkusu  
SEDA SAYAN: BEN TÜRKİYE’NİN EN DELİKANLI KADINIYIM
SEDA SAYAN: BEN TÜRKİYE’NİN EN DELİKANLI KADINIYIM
 
Milyonların sevgilisi Seda Sayan, show programından, büyük aşkı Erkan Çelik’e, sadık hayran kitlesinden oyunculuğa kadar tüm merak edilenleri Magazinekibi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Solaker’e konuştu.
 
3 Ekim 2014 Cuma - 12:44

Yıllardır ekranlarda Seda Sayan fırtınası sürer durur. Kadınlar Seda Sayan'ı çok sever. Seda Sayan'da onları. Bir aile ortamı içinde geçer Seda Sayanın programı. Hayata dair ne varsa, hepsi vardır programda. Gerçekler yansıtılır, gerçekler ekrana getirilir. Ev hanımlarının ekran başında Seda Sayan'ı tercih etmelerindeki en büyük neden ünlü sanatçıya gönülden güvenmeleri ve sevmeleri.

Seda Sayan özellikle programında kadınlara çok yer veriyor ve önemsiyor. Eşinden şiddet gören, evden kaçan, mağdur ya da yardıma muhtaç olan kadınların her an yanında olan Seda Sayan yıllardır yüzlerce kadına destek ve yardımcı olmayı başardı. Aslında Seda Sayan bir programdan daha çoğunu yapıyor bir görev üstleniyordu.

Ünlü sanatçı her zaman aşklarının ve evliliklerinin arkasında dik duran bir kişilik olarak tanınmıştır. Usta gazeteci Hakan Solaker'e konuşan Seda Sayan Türkiye'nin en büyük ve geniş haber magazin gazetesi magazinekibi.com'a içini döktü.





HS- Ekranlardan ne zaman emekli olmayı düşünüyorsunuz?

SS- Hiç düşünmedim Hakan, aklıma bile gelmedi. Ben bir şov yapmıyorum. Ben kadınlarımızın yanında yer alarak onları bilgilendiren, öğreten hayatın gerçek yüzünü göstererek program yapan biriyim. İçini müzikle de doldurarak tatlandırıyorum.

HS- Uzun yıllardır ekranlarda program yapan ve kadınlara karşı hiç güven kaybetmeyen, dalında tek sanatçı olarak görüyorum seni. Bunu başarmak ve korumak nasıl bir duygu?

SS- Kadınlarımız yani bizler, çeşitli işlerde emek verdiğimiz gibi bence dünyanın en ağır işi olan ev hanımlığını da yapıyoruz. Kendi sorumluluğunu bilen her kadın, yeni ya da eski evli olsun fark etmez doğru iletişim ile frekanslarımızı tutturuyoruz. Ben ekranlardan güzel ve doğru örnekler vererek kendilerini uyarıyorum. En önemlisi benim samimiyetimi ve gösterdiklerimin doğruluğunu görünce karşılıklı güven oluşuyor. Bunu korumak ise aynı samimiyeti, enerjiyi ve doğruları programınızda göstermeye devam etmektir.



HS- Hemen hemen Türkiye'nin en büyük kanallarında yıllarca program yapmanın mutluluğunu yaşıyorsun. Bunu başarmanın sırrı nedir?

SS- Sevgili Hakan, bu bir arz ve talep meselesi. İyi programcılık, sizi takip eden ve güvenen sponsorlar, izleyici kitlesinin seni bırakmaması ve takip etmesi zaten bizim doğru yolda ve doğru program yaptığımızın göstergesidir. Kanallarda bunu görüyor ve ona göre sezon öncesi gelen teklifler doğrultusunda biz de ekip olarak hangi kanalda programımızı devam ettireceğimize karar veriyoruz.

HS- Seda Sayan'ın programcılığı dışında oyunculuğu ve müzisyenliği var. Bu yanlarına hiç haksızlık yaptığını düşünüyor musun?

SS- Bütün bir sezon program yürütmek haliyle başka dallara zıplamana ya da uygulamana büyük bir engel. Bende sadece işime odaklanmayı seven biriyim. Müziğimi zaten programımda icra ediyorum bu benim en büyük avantajım, ama oyunculuk için aynı şeyi söylemeyeceğim. Zaten bana çok cazip gelen bir şey değil. Ama program yapmadığım bir sezon neden oyunculuk olmasın da diyemem. Hele hele bir sinema filminde doğru bir senaryo ile rol almak isterim.

HS- Gelelim aşkına ve sevdiğin adama. Erkan Çelik’i le olan beraberliğin bizim uzaktan takip edebildiğimiz kadar gayet iyi gidiyor. Sen ne diyorsun?

SS- Aradığım aşk, aradığım erkek ve sevgilim Erkan Çelik olduğu için inan çok mutluyum. Birbirimizi iyi günde ve kötü günde destekliyor ve beraber olmaya özen gösteriyoruz. Şu ana kadar birbirimizi çok iyi anlayan çiftiz, sorunsuz bir beraberlik yaşıyoruz. Allah bozmasın diyorum. Erkan hem çok saygılı hem de çok neşeli pozitif bir insan. Onunla olmayı, vakit geçirmeyi çok seviyorum. Biz bazen susuyoruz ve saatlerce gözlerimiz konuşuyor. Bu bile bize ne kadar mutlu bir iletişim kurmayı gösteriyor. Kısacası Allah bozmasın her şey gayet güzel gidiyor.



HS- Türkiye’nin tek eli maşalı Kadırgalı sanatçısı sensin. Sana Kadırgalı demeleri hoşuna gidiyor mu?

SS- Ben Kadırgalıyım neden rahatsız olayım ki? Her şeyi tadında ve seviyeli olmasından yanayım. Türkiye’de benim gibi delikanlı ikinci biri var mı gösterin. Yalanı sevmem, yalan söyleyenle işim olmaz. Dürüst bir kadınım ve herkese aynı mesafedeyim.

HS- Erkeğine sahip çıkıyorsun. Bu nasıl bir sahiplenme?

SS- Hakancığım bu sahiplenme değil, bu bir aşk, bir tutku bir sevgidir. Ben ne kadar erkeğime sahip çıkarsam karşımda ki de o kadar bana sahip çıkar. Biz Erkan ile aşkı doya doya yaşıyoruz. İyi anlaşıyoruz ve frekanslarımız bir. Mutlu bir beraberliğim var ve uzun yıllar da böyle sürmesini istiyorum.

HS- Seni dün ile ilgili ya da yaşadığın evlilikler ve aşklarla ilgili açıklama yap deseler rahatsız eder mi?

SS- Ben bu güne kadar çocuğumun babası dahil, hiç yaşadığım evliliklerim ya da aşklarım ile ilgili bir açıklama yaptın mı? Biten evliliklerim ya da aşklarım hakkında iyi ya da kötü konuşmam. Yaşanmış ve bitmiş. Hayat sizi bir yerlere getiriyor. Ben bugün nasılım, neler hissediyorum ve ne kadar mutluyum ona bakarım.
Ben Türkiye’nin tek delikanlı kadınıyım. Erkeğine benim gibi sahip çıkan ikinci bir ünlü var mı? Kadınlar beni en güvenilir ilan etti. Bu bazı kesimleri aşırı rahatsız ediyor. Yaşadığım ve biten ilişkilerim için arkama bakmam ve konuşmam. Benim için bugün ve yarınlar vardır…

HS- Oğlun Oğulcan büyüdü ve yakışıklı bir erkek oldu.  Oğlun ile ilişkilerin nasıl?

SS- Oğlum ile arkadaş gibiyiz. Tabi ki oğlum benim canım tek varlığım. Gerek babası gerekse ben gözümüz gibi bakıyoruz. Çok saygılı bir çocuk. İyi büyüttüğümüze inanıyorum.  İnşallah mürüvvetini de görmeyi Allah nasip eder.

HS- Sevgili Seda, magazinekibi.com ekibine vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Tekrar kolay gelsin ve bol bol reytingler dilerim...

SS- Sağol Hakan sana ve magazinekibi arkadaşlarına hayırlı ve uğurlu olsun yeni siteniz. Yakından takip edeceğime emin ol. Bilirsin sosyal medyayı en yakından takip eden sanatçılardan biriyimdir. Tekrar kolay gelsin...

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
DEDEMAN GRUBU 16. OTELİNİ BOSTANCI'DA AÇTI
 
EN İYİ SPİKERLER BELLİ OLDU...
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen 2 yorum var.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
“Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”

“Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”

  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
 
 
Dilber Dansı Ya Olmasaydı, Hayatımız ne Olurdu ?
 
Hakan Solaker
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Magazin Ekibi diyor ki...
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Byturco
  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK'TA MAGAZİN EKİBİ
  TWITTER'DA MAGAZİN EKİBİ
  ANKET
     
 
Hande Yener mi? Demet Akalın mı?

Hande Yener
Demet Akalın

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Magazin
  •Sinema
  •Müzik
  •TV Dünyası
  •Moda
  •Medya Dünyası
  •Kültür&Sanat
  •Turizm
  •Yaşam
  •Teknoloji
 
 
  •deneme