Bir adım önde...
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
mehmetkesim
 
ANA SAYFA MAGAZİN SİNEMA MÜZİK MEDYA FOTO GALERİ VİDEO GALERİ TÜMÜ
ANTALYA   21/25 °C
 
 
    GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Kıbrıs’ın Sahibi Biziz  
 
    Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”  
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
IŞIN KARACA KİMLERİ AFFETTİ?
IŞIN KARACA KİMLERİ AFFETTİ?
 
Cine5 ekranlarının beğeniyle takip edilen programı İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’ye sevilen şarkıcı Işın Karaca konuk oldu. İpek Tuzcuoğlu ile Işın Karaca arasındaki samimi sohbet sırasında ilginç itiraflar ortaya çıktı.
 
11 Haziran 2015 Perşembe - 13:58

“Türkiye’ye dönünce yeri öptüm”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de hayatıyla ilgili yüzleşmelerini samimiyetle paylaşan Işın Karaca doğduğu ve eğitim gördüğü İngiltere’yi hiç özlemiyormuş. “Hiç Londra’ya özenmiyorum özlemiyorum. Dünyada her yere gidiyoruz, konserler veriyoruz, çok özen gösteriliyor. En son teyzemin cenazesi için gitmiştim. Arkadaşım Murat Londra’ya gidelim dedi, ikinci gün dönelim mi dedim. Medeniyet, saygı, kültür seviyesi var. İnsanlar arasında teşekkür etme var. Biz trafikte yol verince bile teşekkür etmiyorlar. Rahmetli babamda Türkiye’nin tadını alınca ayrılamayacaksın derdi.Ben Amerika’ya gitmeyi çok istemiştim. 99’da Sezen Aksu konseriyle gittik. New York’tan dönerken 9. gün yeri öptüm.” diyerek anlattı.
“Kıbrıs insanı başkadır”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de Bir Kıbrıs Türk’ü olarak ülkesini de anlatan Işın Karaca ilk kez annesinin işlettiği restoranda sahneye adım atmış. “KKTC o kadar başka bir yerdir ki annemle Tuğrul sohbet ediyorlardı, “Işın neden değişik biliyor musun dedi annem”. Kıbrıslı Türk insanlarda çok az yalan söyleyen kazık atana rastlarsın. Has Kıbrıslılar başkadır. Kıbrıs’ta ilk kez annemin restoranında şarkı söyledim.Kıbrıs çok kıymetlidir. İnsanlığı dostlukları başkadır. Anneciğim hala orada yaşıyor.”dedi.
“İlk Yıldız Tilbe’ye vokal yaptım”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de müziğe başlama öyküsünü de paylaşan Işın Karaca bu yolda ilk Yıldız Tilbe ve Hülya Avşar’la çalışmış. “İlk Yıldız Tilbe’ye vokalistlik yaptım. Hülya Avşar’la da çok tatlıydı.  Hülya Avşar’ın programında da anlattım. O gün Hülya’da söylemişti “Bir şeyin önünde istediğin kadar dur olacaksa olacak”. Hayatımdan öyle büyük isimler geçti ki duyulmamı varolmamı sağlayan, ekstra üzerime birşeyler katmak için uğraşan çok şanslıyım.” dedi.
“Sezen Aksu çok kıymetlidir”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de Sezen Aksu ile dostluklarındanda bahseden Işın Karaca “Sezen Aksu çok kıymetlidir. Bir gün Sezen’in evinde ilk albümü dinliyoruz. Haziran’da bitmişti. Maddi krizin ortasında albümü çıkartmadık. Evde kendi kendimize dinliyoruz. Komşu gelmişti. Komşunun eşi “bu şarkıları niye bunlara söyletiyorsun” dedi. Çömeziz ya. Sezen “yarın bunların hepsi bize rakip olacak” dedi. “Ben kendi elimle rakip yaratıyorum kendime” demişti. Haşa Sezen Aksu ile yarışmak mümkün mü ve onun bize öğrettiği bir yol var. Edebiyat nezakat zerafet sadakat var ki . Sözcüklerin dizilişindeki duygu matematiğini anlıyorsun. Ben çok şanslıyım birçok şarkısını okudum. Kapısını çalıp “yeni bir şarkı var mı dediğimde artık bi dur git” diyor. Çok enteresan bir hayatı var sevgili Sezen’in, çok koloni halinde yaşadığımız yıllar oldu. O zaman Sezen’in hayatını tamamen gördüm. Sanata kendini adamış bir insanın küsmesi mümkün değildir. Sezen’in bir huyu vardır. Kuşu alır uçurur baktı ki kanatları kırıldı alır. Sezen Aksu kimseye küsemez.” diyerek anlattı.
“Selami Şahin en kıymet verdiğim adamlardan biri”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de Selami Şahin ile aynı sahneyi paylaşmanın kendisi için çok özel olduğunu anlatan Işın Karaca  “Hep söylüyorum ben herhalde Türkiye’nin en şanslı şarkıcılarından biriyim. Sezen Aksu, Yıldız Tilbe çok kıymetli isimlerle çalıştım sonra Selami abi geldi. Hala beraber konserler veriyoruz, arabesk albümümüm vokal koçluğunu yaptı. Babamdan sonra en kıymet verdiğim adamlardan biridir. Çok özeldir. Ben sahnede hep ona bakıyorum, “ne bakıyorsun sen” diyor “sana bakıyorum diyorum hazmetmeye çalışıyorum o anı, belleğime kazımaya çalışıyorum anılarıma geçsin istiyorum.” diyerek anlattı.
“Herkesi affettim”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de affetmenin insan için çok önemli bir duygu olduğunu söyleyen Işın Karaca bunu hayatında da uygulamış. “Aslında bu lafı söyledikten sonra çok düşündüm. Affettim, önce babamı kendimi dedemi teyzemi affettim. Herkesin bir gidişi var hayatta, hepimizin bir yolu var. Tek garantin öleceğine dairdir. Geri kalan zaman içinde yaptığın, ettiğin, üzdüğün kırdığın yapılandırdığın seninledir. Arka arkaya o kadar darbe yedim ki babamın ölümü, en iyi arkadaşlarımın kazıkları, yanımda güvendiğim insanların gidişi, sonra dedim ki hem affettim hem unuttum. Geçmişle yaşamak hepimiz için külfet kendini zehirliyorsun. Kızgınlık için bir duygu gerekiyor. Negatif enerjiyle herkese bakmaya başlıyorsun. Ben hala insanların içinde iyi niyet olduğunu varsayarak yaşamak istiyorum. Öldüğümde de onu desinler bu kadın insanların içinde iyiliğin var olduğuna inanarak öldü.” diyerek paylaştı.
“Tuğrul’la huzurun ve gerçekten sevmenin ne kadar kıymetli olduğunu keşfettim”
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’de sevgilisi Tuğrul Odabaş ile ilgili de duygularını paylaşan Işın Karaca “Tuğrul huzurum benim. Arabadaydık “oğlum sen bana aşık mısın” dedim. Bakakaldı. “Aşkı bana tanımlasana” dedim. Asistanım Sevda da yanımızdaydı. Tüm yol boyunca o kadar güzel anlattı ki yolun sonuna gelince “eee hadi  sende anlat” dedi. Şimdi düşünemiyorum sonra anlatırım dedim. Ertesi sabah sordu. Şöyle dedim. Çünkü hayatımda huzur, sadakat, güven var. Gözümü kapattığımda arkamdam iş çeviren bir adam yok canım yandığında koşup ağlayıp, ağladığım için beni kınayan birisi yok. Çünkü benim çok iyi dostumdu. Kötü gün dostumdu. Biz onu da yitirmedik. Kırkımdan sonra huzurun ve gerçekten sevmenin ne kadar kıymetli olduğunu keşfettim.” diyerek anlattı.

 

 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
HADİSE BU SEFER KAÇAMADI
 
ELİZ SAKUÇOĞLU MURAT BOZ’U UNUTTU!
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
HADİSE BU SEFER KAÇAMADI
Hadise ve işadamı sevgilisi Uğur Güven basından köşe bucak kaçmaya devam ...
İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN ŞEVVAL SAM'A JEST
FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat'in sunucusu Gazeteci Televizyoncu İsmail ...
2015 YILI FİTRE MİKTARI BELLİ OLDU
Fitre miktarı hakkında açıklama yapan Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak, "Din ...
BURCU KUTLUK YAPIMCIYLA MAHKEMELİK OLDU
Emekli amiral Deniz Kutluk'un oyuncu ve manken kızı Burcu Kutluk, bölüm ...
 
 
ANNEM DIŞINDA KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL
Ayşegül Aldinç, Tempo dergisinin yeni sayısı için Onur Baştürk’e verdiği ...
RÜZGAR ERKOÇLAR'IN SAKALLARI INSTAGRAM'I SALLADI
Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Rüzgar Erkoçlar Instagram'daki ...
BEREN SAAT AYLIK 360 BİN TL KAZANACAK
Beren Saat, Eylül ayının sonunda Star TV’de başlayacak olan ‘Kösem Sultan’da başrol oynayacak.
ASLIHAN DOĞAN AŞKINI KUMLARA YAZDI
Ünlü futbolcu Arda Turan İstanbul gecelerinde sık sık birlikte görüntülendiği ...
 
 
GONCA’NIN YENİ İMAJI
Bir İçecek markasının Türkiye’ye gelişi nedeniyle Ceylan Çapa’nın ev sahipliğinde ...
ÖĞRENCİLERDEN CEYDA KASABALI’YA ÖDÜL
Tekirdağ Doğa Koleji öğrencileri, Yılanların Öcü dizisinin yıldızlarından ...
YILDIZ ASYALI’YA HAPİS CEZASI
Oyuncu Yıldız Asyalı, alkollü araç kullanmaktan 33 gün hapse çarptırıldı ...
CEZA ; BEN ÖYLE KIZLARLA LÜKS ARABALARLA GEZMEM!
Türkçe Rap müziğinin usta isimlerinden Ceza, beş yıl aradan sonra müzik ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
  YAZARLAR
 
 
Dilber Dansı Ya Olmasaydı, Hayatımız ne Olurdu ?
 
Hakan Solaker
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Magazin Ekibi diyor ki...
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Byturco
  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK'TA MAGAZİN EKİBİ
  TWITTER'DA MAGAZİN EKİBİ
  ANKET
     
 
Hande Yener mi? Demet Akalın mı?

Hande Yener
Demet Akalın

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Magazin
  •Sinema
  •Müzik
  •TV Dünyası
  •Moda
  •Medya Dünyası
  •Kültür&Sanat
  •Turizm
  •Yaşam
  •Teknoloji
 
 
  •deneme